Pocetna » Zanimljivosti


OVO NIJE FOTOŠOP: Deda (73) nabacio “pločice” – momci mu zavide!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1129
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-11-15

Slike iz OVO NIJE FOTOŠOP: Deda (73) nabacio “pločice” – momci mu zavide!


Doktor Džefri Lajf (73) iz Amerike naporno trenira poslednjih šest godina, a kako i sam kaže u treninzima je "pronašao fontanu mladosti". "Ukoliko vas nešto toliko fascinira i ukoliko imate volju i želju za nečim, uspećete pa čak i ako je to želja da ostanete zauvek mladi", poručuje Lajf.

Doktor Džefri Lajf (73) iz Amerike u šezdesetim godinama pronašao je “fontanu mladosti“. Naime, nakon predavanja “Usporite starenje” odlučio je da se podmladi ali bukvalno. Li je odlučio da svoj život promeni iz korena i to uspešno radi poslednjih šest godina koliko se aktivno bavi sportom.

On možda izgleda staro od vrata na gore ali zato ima telo 20-godišnjaka sa “pločicama” na kojima bi mu mnogi pozavideli. Njegove fotografije nisu fotošopirane kao što mnogi misle, doktor Lajf zaista ima telo mladića.

Ovaj doktor živ je primer da i u poznim godinama možete izgledati odlično i biti u dobroj formi.

U čemu je tajna? “U normalnoj ishrani i fizičkoj aktivnosti” poručuje Lajf kao i “Cenegeniks programu” koji omogućava “zdravo starenje”. Lajf je poslednjih šest godina deo ovog programa koji mu je kako kaže omogućio da se mnogo bolje oseća, fizički i psihički. Cenegeniks nije pilula ni dijeta, to je “program zdravog života” ističe Lajf.