Pocetna » Film


Pamela Anderson do guše u problemima




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1362
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-03-21

Slike iz Pamela Anderson do guše u problemima


Lepotica i zvezda serije Baywatch, Pamela Anderson nalazi se u krizi srednjih godina, nakon što je proživela nekoliko teških meseci. Naime, lični problemi izazvali su stres i strah o budućnosti. Pamela se nedavno našla u britanskom rijaliti šouu, ali je već prve nedelje izglasana i izbačena.
Foto: Pamela Anderson u sceni iz serije "Baywatch"


“Ona definitivno ima krizu srednjih godina, jedva da nešto spava, a i svo vreme samo plače. Smatra da je njena karijera završena i da su je njeni verni obožavaoci napustili, to joj slama srce”, rekao je izvor za National Enquirer.

Pamela je potrošila veliku sumu novca na izgradnju svoje kuće iz snova na Malibuu, čak je živela i u kamp kućici dok se radovi na kući nisu priveli kraju. Međutim, zbog velikog poreskog duga prinuđena je da svoju imovinu stavi na prodaju. “To ju je dokrajčilo, ona obožava svoju kuću i saznanje da treba da je proda čini je vrlo nesrećnom”, dodao je izvor.

Ranije, ove godine, Pamela je priznala koliki stres joj je prouzrokovala izgradnja kuće na Malibuu. “Znam nekoliko vrlo interesantnih terapeuta, nisam bila kod njih neko vreme, verovatno bih trebala da ih posetim. Radila sam non stop na kući i finansijski me je iscrpla, tako da nisam mogla da se nosim sa tim. To se dešava mnogima u Holivudu, bile su to veoma stesne godine za mene”, rekla je Anderson.


IZVOR