Pocetna » Film


Paramount je odredio kao datum izlaska novog Transformers filma




  Ocenite članak: 0
pregleda: 564
Dodao/la: Nutella92
datum: 2020-05-13


Paramount ima u razvoju dva različita Transformers filma, a nejasno je koji od njih će dobiti novi datum izlaska odnosno 22. juna 2020.

Moguće je da Paramount tek treba da odluči koji će projekat krenuti u produkciju, a u međuvremenu žele da se obezbede za nadolazeći datum za koji god film da odaberu. U poslednje vreme datumi objavlјivanja pomeraju se kao odgovor na pandemiju COVID-19 i verovatno je u najvećem interesu Paramount-a da zatraže datum koji žele sada pre nego što neki drugi film bude odložen i preuzme ga.

Nakon katastrofalnog Transformers: The Last Knight i umerenog uspeha Bumblebee-a, Paramount je ponovo stavio u razmatranje budućnost franšize Transformers-a.Ovo je uklјučivalo razvoj dva različita filma o Transformers-ima koji će predstavlјati sledeći nastavak franšize. Jedan je, navodno, praćenje filma iz 2018. - Bumblebee-a, dok je drugi spinoff zasnovan na seriji Transformers, Beast Wars. James Vanderbilt piše scenario za najavljeni Beast Wars film, a Joby Harold radi na scenariju postavlјenom u Bumblebee univerzumu.

Objavljivanje još jednog filma postavlјenog u istom univerzumu kao i Bumblebee, bilo kao direktan nastavak ili kao drugi samostalni rad, nadograđuje uspeh filma 2018. godine. Pored toga, kraj Bumblebee-a jasno postavlјa mesto gde bi nastavak mogao da ide, uz Optimus Prime-a koji se vraća sa još Autobota na putu.

Film Beast Wars, međutim, ima potencijal da se upusti u sličnu nostalgiju koja je prva podstakla uspeh filmova na kojima je radio Michael Bay a da su o Transformersima. Za one odrasle koji su kao deca odrastali devedesetih godina prošlog veka, bitke između Maximals-a i Predacons-a pamtiće od subotnjih jutara, a ne Autobots-a i Decepticons-a.

 



IZVOR