Pocetna » Film


Pedro Pascal nasuprot Wagnera Moure




  Ocenite članak: 0
pregleda: 989
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-08

Slike iz Pedro Pascal nasuprot Wagnera Moure Slike iz Pedro Pascal nasuprot Wagnera Moure Slike iz Pedro Pascal nasuprot Wagnera Moure


U travnju ove godine najavljena je nova serija Narcos koju će producirati Netflix ('House of Cards', 'Orange Is The New Black', 'Better Call Saul'). Tema serije će biti živopisan i nasilan svijet kolumbijskih narko kartela koji su bili na vrhuncu svoje snage za vrijeme narko bossa Pabla Escobara.



Zloglasni Pablo Escobar, koji je bio na čelu kartela Medellin čitavih dvadeset godina, inspirirao je mnoge negativce unutar filmske umjetnosti, a različite verzije njegovog života već smo viđali u obliku filmova, dokumentaraca i serija. Teror i strahovlada Pabla Escobara završila je 1993. godine kada su ga kolumbijski vojnici smaknuli, ali tek nakon što je razaranje i nasilje koje prati posao kartela usmrtilo više tisuća ljudi.



Režiranje serije je preuzeo brazilski redatelj Jose Padilha, a glavnu ulogu Pabla Escobara brazilski glumac Wagner Moura. Iznimno uspješnu suradnju ovog glumačko-redateljskog para mogli smo vidjeti u izvrsnim filmovima Elitna postrojba i Elitna postrojba 2, hvaljenim akcijskim filmovima o kriminalu koje je Padilha režirao, a Moura preuzeo glavnu ulogu kapetana Nascimenta. Zadnji uradak redatelja Jose Padilhe je bio reboot Robocopa i segment iz filma Rio, I Love You koji još očekuje svoju distribuciju.



Najnovije vijesti o seriji donosi Deadline, koji je objavio poslasticu za ljubitelje serije Igra prijestolja i sve popularnije glumačke zvijezde Pedra Pascala. Pedro Pascal bi navodno trebao preuzeti ulogu meksičkog DEA agenta Javiera Pene koji je poslan u Kolumbiju na misiju hvatanja i eliminiranja Escobara.
Serija Narcos se očekuje početkom 2015. godine kada bi trebala biti premijera 1. sezone s dogovorenih 10 epizoda.


IZVOR