Pocetna » Sport


Peković se dogovorio sa Minesotom, dobija 60 miliona za pet godina vernosti




  Ocenite članak: 0
pregleda: 730
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-15

Slike iz Peković se dogovorio sa Minesotom, dobija 60 miliona za pet godina vernosti


Crnogorski košarkaš Nikola Peković ostaće član Minesote sa kojom je dogovorio produžetak saradnje u narednih pet godina, za sumu od 60 miliona dolara, plus bonusi u vrednosti od osam miliona.



Snažni centar i nekadašnji igrač Partizana bio je ograničeno slobodan igrač, jer je mogao da bira novu sredinu, ali i da ostane u Vulfsima ako oni izjednače ponudu nekog drugog kluba.

Minesota nije želela da se upušta u taj rizik, već su uspešno okončali pregovore sa Pekovićem posle 44 dana, što je potvrdio i njegov agent Miško Ražnatović na Tviteru.

Prema pisanju crnogorskih medija, popularni Pekmen u četvrtak putuje u Mineapolis na lekarske preglede, a u petak je zakazano potpisivanje ugovora i konferencija za medije.

Zbog dugotrajnih pregovora sa američkim klubom Peković nije mogao da se priključi pripremama reprezentacije Crne Gore, pa će propustiti prvenstvo Evrope u Sloveniji. Crna Gora će na šampionatu od 4. do 22. septembra igrati u B grupi sa Makedonijom, Litvanijom, Bosnom i Hercegovinom, Letonijom i Srbijom.


IZVOR