Pocetna » Film


"Penny Dreadful" dobiva novi život




  Ocenite članak: 0
pregleda: 993
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-11-02


Nakon naglog i neočekivanog zavšetka serije s krajem 3. sezone "Penny Dreadfull" se vraća kao strip


Svi obožavatelji horor serije Penny Dreadful imaju se ponovno nečemu veseliti. "Penny Dreadful" se vraća u obliku stripa, prikladno je najavljeno u noći vještica na Twitteru.

Showtimeova žanr serija ostavila je većinu fanova razočaranima krajem 3. sezone kada je bez prethodne najave okončala borbu Vanesse Ives (Eva Green) protiv sila tame. Iako se publika nadala 4. sezoni serije, s krajem 3. sezone kreator John Logan je otkrio kako je finale sezone zapravo bilo i finale čitave serije. Showtime je na Twitteru najavio strip čija će se radnja nastaviti na radnju serije 6 mjeseci nakon šokantnog finala treće sezone. Radnja će se usredotočiti na vukodlaka Ethana Chandlera, kojeg je u seriji glumio Josh Hartnett. Ethan se teško suočava sa smrću Vanesse sve dok ponovno ne krene u lov na zla stvorenja koja izviru iz mraka.

Izvršni producent serije Chris King i ilustrator Jesús Hervás surađivat će na stvaranju Penny Dreadful stripa kojeg će izdavati Titan Comics. Urednica stripa Lizzie Kaye sretne novosti je uzbuđeno najavila: "Poput svih obožavatelja serije uzbuđena sam što se vraćamo u nevjerojatan svijet Penny Dreadfula. Još mnogo priča je ostalo ispričati, a nema bolje osobe koja bi to mogla učiniti od Chrisa Kinga. Ono što je on isplanirao svima će oduzeti dah, a ne mogu dočekati da fanovi vide kako će sve to umjetnik Jesús Hérvas oživjeti."

"Penny Dreadful" strip najavljen je za 2017. godinu.



IZVOR