Pocetna » Ljubav i Sex


Pet stvari koje zene ne zele sebi da priznaju




  Ocenite članak: 0
pregleda: 923
Dodao/la: SmipeR
datum: 2013-03-29


Postoje situacije u životu kada je ženama teško da priznaju sebi da stvari baš i nisu onakve kakve su očekivale. Naročito kada se radi o muškarcima
Muško-ženski odnosi znaju da budu komplikovani. Upoznavanje novog partnera nekada se čini kao lavirint u kom se treba snaći i u kom nikada ne znate šta vas očekuje. Sve njegove reakcije i poteze stavljate na vagu i pokušavate da stvorite realističnu sliku o partneru koji se nalazi pred vama.
Međutim, nekim ženama to ponekad ne polazi za rukom jer se isuviše brzo zaljube i počnu svet da sagledavaju kroz ružičaste naočare, bez obzira na ono što je realno. Upravo u tim situacijama, dame često znaju da opravdavaju partnera i njegove poteze. Evo šta žene najčešće ne žele da priznaju sebi, a trebalo bi.

Nema veze što se nije javio pet dana nakon sastanka, to ništa ne znači

Ima veze, i te kako. Naučnici naglašavaju da ako u roku 36 sati od prvog sastanka ne primite njegov poziv ili ne dobijete poruku, možete slobodno da zaboravite na celu stvar. Pre se radilo o “pravilu tri dana”, ali napretkom tehnologije pravila su se promenila i sada je vremenska dozvoljena zona nejavljanja dan i po. Takođe, iako su žene mnogo nestrpljivije od muškaraca, savetujemo vam da ipak pričekate da se on javi prvi. Tako ćete odmah na početku videti sa čim, odnosno, sa kim imate posla.

Nema vremena da se vidi sa mnom

Ukoliko se sa dečkom viđate već neko vreme, ali samo kada to njemu paše, velika je verovatnoća da on nema nikakvih ozbiljnijih namera. Nažalost, kada se čoveku neko jako sviđa, pristaje na sve. Ipak, opravdanja u pojedninim situacijama ne postoje jer, da zaista želi da se vidi sa vama, našao bi vremena bez obzira na sve obaveze ovog sveta. Ipak, niko na ovom svetu, pa ni on, nema obaveze koje ne ostavljaju bar malo slobodnog vremena.

Nije stigao da se javi ili da odgovori na sms

Najgore je živeti u zabludi da dečko s kojim se viđate nema vremena da se javi. Dan traje 24 sata, a njemu za jednu SMS poruku treba svega nekoliko sekundi. Ukoliko ni tih nekoliko sekundi ne izdvaja za vas, nemate šta da radite pored njega.

Promeniće se zbog mene

Prestaće da gazi obećanja, da zaboravlja dogovore, da često izlaziti bez vas i odjednom će postati savršen. Neće! Ukoliko vam dosta stvari kod njega ne odgovara, ili se pomirite sa sudbinom i prihvatite to tako ili nastavite dalje, bez njega. Jer, pogrešiće, pokajaće se, ali će opet uraditi isto, samo je pitanje vremena. Na vama je da se odlučite za opciju DA ili NE. Treće opcije, nažalost, nema.

Ne vara me

Ako sumnjate u to da vas vara, iskreno porazgovarajte sa njim. Međutim, ako i dalje nastavi da se ponaša sumnjivo, više nemate vremena za zavaravanje, jer ga očito nije briga što vi mislite. Posebno ako imate dokaz da je to na šta sumnjate i uradio. Najgore što tada možete da poverujete je da se to neće više ponoviti. Ipak, stara poslovica kaže: “Vuk dlaku menja, ali ćud nikada”.


IZVOR