Pocetna » Ljubav i Sex


Pet znakova koji govore da se spremate na prevaru




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1130
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-04-11

Slike iz Pet znakova koji govore da se spremate na prevaru Slike iz Pet znakova koji govore da se spremate na prevaru


Razlozi za prevaru mogu biti različiti, ali priprema terena je uvek ista. Evo kako i vi i ona možete da prepoznate opasnost.

Kad je reč o varanju, muškarci su kraljevi. "Varamo na kartama, na porezima, a najčešće u vezi", piše stranica Askmen.com. Evo pet znakova po kojima ona mora da zna da će uskoro početi da igra na gostujućem terenu.

1. Stvorili ste kompletnu mrežu izgovora i priča

Iako ste obično ćutljivi, sad ste odjednom postali pričljivi. Nikad ne napuštate kuću bez alibija i konstantno lažete o ženi s kojom ste proveli vreme. Ništa još niste ozbiljno uradili, ali se pripremate za dan kad ćete to i učiniti.

2. Osećate se kao da ste u zamci

Potpuno ste zbunjeni i ne znate kako vam se to uopšte dogodilo. U jednom trenutku ste bili srećtni na izletu s decom, a već druge sekunde osećate se kao zver u kavezu. Verovatno vam nedostaje osećaj slobode i žudite da se vratite u divljinu. Možda ste prestravljeni činjenicom da ćete do kraja života ostati sa svojom partnerkom i da će ona biti jedina žena s kojom ćete imati seks.

3. Odjednom imate razumevanja za prijatelje koji varaju svoje žene

Umesto da osuđujete svoje prijatelje koji varaju svoje partnerkice, čini vam se da pronalazite dobre razloge da ih razumete. Naravno, vaš najbolji prijatelj vara svoju ženu, ali ona se udebljala i stalno prigovara. Pa šta ako je trudna? Delite motivaciju svog prijatelja i sposobni ste da racionališete njegovo ponašanje pećinskog čoveka.

4. Razvijate prijateljski odnos s drugom ženom

Pre niste imali potrebu da se otvarate, ali sada ne možete da se zaustavite. Lako se nalazite u situaciji u kojoj simpatičnoj ženi punoj razumevanja pričate o nevoljama u svojoj vezi. Ali čuvajte se: većina žena jede ovakve informacije brže od sladoleda. Emotivne veze poput ove brzo se posle par votki pretvaraju u punu fizičku preljubu.

5. Svoju devojku držite u tajnosti

Kad pričate s drugim ženama, prikrivate činjenicu da imate devojku ili čak lažete kad vas pitaju o vašem statusu. Uživate u pažnji koju dobijvate od tih žena i ne želite da priznate da delite krevet sa ženom koja svaki dana sve više liči na svoju majku... ili možda ne.


IZVOR


0   Spam
zajackod   (2013-04-18 2:33 PM) [Sadrzaj]
Uglavnom sam znao to od ranije /iz iskustva nazalost/.....