Pocetna » Ljubav i Sex


Pitanja od kojih muškarcima "puca" glava




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1002
Dodao/la: Nesa
datum: 2012-01-24


Dragi, koliko želiš dece? Kada ću upoznati tvoje roditelje? Misliš li da sam debela... to su neka pitanja koja nijedan muškarac ne želi da čuje. Makar prva tri meseca veze. Osim što ih on smatra besmislenim, ona "ruše" vašu moć i stavljaju vas u inferioran položaj. Portal "Text in the City" objavio je spisak omraženih pitanja - čitajte i učite.
Prva tri meseca, muškarac ne želi da čuje neka pitanja
 

KUDA IDE NAŠA VEZA?
Muškarci ne vole to pitanje jer kada ga postavite naglas, njemu delujete očajnički. Muškarci vole izazove i ne žele tačnu definiciju veze u prva dva-tri meseca. Pustite da on vodi računa o tome jer ćete u protivnom, ako veza zaživi, zapravo vi uvek morati da vodite sve. Osim toga, postavljanjem tog pitanja dovodite se u poziciju da izgubite moć i kontrolu.

DA LI MISLIŠ NA NJU?
Ovo pitanje muškarci jednostavno ne podnose jer smatraju da nema nikakve koristi od njega. Bivša je s razlogom bivša, a ako postavljate to pitanje, šaljete mu poruku da ste zapravo nesigurni.

 

DA LI ŽELIŠ DECU?
I kod ovakvih pitanja menja se težište moći i kontrole. Muškarci vole kada oni vode, zato ne žurite s pitanjima o deci. Ako veza zaživi, imaćete dovoljno vremena da razgovarate. Dotad, pustite ga da gleda tuđu decu.

DA LI SAM DEBELA?
Ovo je u potpunosti besmisleno pitanje za svakoga muškarca. Da mu se ne sviđa kako izgledate, ne bi bio s vama. Ne morate da ga uputite u svoje mane i ne morate da skrećete njegovu pažnju na svoje nesavršenosti. On vas doživljava kao lepu ženu, nemojte kvariti tu sliku.


DA LI SE DOPADAM TVOJOJ MAMI?
Njegova majka je druga najvažnija žena u njegovom životu. Vi ste - prva. Pustite njega da odluči kada je pravo vreme za upoznavanje roditelja s vama. On najverovatnije želi da bude siguran da je njegova majka spremna da vas upozna. Ako ste je već upoznali, ne forsirajte pitanja o tome da li joj se sviđate. Stavljate ga u neprijatnu poziciju.