Pocetna » Film


Plaćenici stižu na male ekrane!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 876
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-03-06


Fox planira seriju koju će producirati, a tko drugi, nego Sylvester Stallone koji radi i na četvrtom i petom filmu svojih „Plaćenika“


Hit franšiza Sylvestera Stallonea dolazi i na male ekrane u obliku televizijske serije!

Iz Fox-a su zainteresirani za seriju koja će se bazirati na filmovima o Plaćenicima (The Expendables) koju će producirati redatelj, scenarist i glumac originala Sylvester Stallone, producent navedenih filmova Avi Lerner i Shane Brennan (NCIS). Brennan će uz Grega Coolidgea i Kirka Warda biti odgovaran i za scenarij, navodi Den of Geek.



Posebni detalji nisu poznati, osim što je serija opisana kao zabavna akcijska drama koja će povezati popularne TV zvijezde s novom ekipom sposobnih junaka kako bi spasili svijet od opasnog terorista.

Tko bi trebao glumiti još nije poznato, ali šuška se da producenti razmišljaju o najvećim junacima televizijskih serija poput Chucka Norrisa (Walker, Teksaški Rendžer), Kiefera Sutherlanda (24), Toma Sellecka (Magnum), Lucy Lawless (Xena), Jennifer Garner (Alias)…

Filmovi o Plaćenicima su ukupno zaradili oko 800 milijuna dolara diljem svijeta s time da su četvrti i peti film također uz planu, uz svojevrsni spin off u vidu ženske verzije trenutnog naziva The Expendabelles.


IZVOR