Pocetna » Estrada i Tv


Pogledajte: 100 prelepih devojaka na kastingu za modele "Viktorijinih anđela"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 761
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-14

Slike iz Pogledajte: 100 prelepih devojaka na kastingu za modele "Viktorijinih anđela" Slike iz Pogledajte: 100 prelepih devojaka na kastingu za modele "Viktorijinih anđela" Slike iz Pogledajte: 100 prelepih devojaka na kastingu za modele "Viktorijinih anđela"


Stotinak prelepih devojaka koje su se pojavile na kastingu kompanije "Viktorija sikret" , znatno su otežale izbor čelnih ljudi, koji su morali da izaberu samo 18 modela.



- Nekada su se devojke samo pojavljivale u takvom izdanju na kastingu, ali sada shvataju da one treba da se takmiče sa devojkama koje su već deo kompanije i da moraju mnogo da rade - rekao je Ed Razek šef marketinga "Viktorijinih anđela".

Shodno tome su Anđeli i devojke koje žele da im se priključe, zajedno vežbale u teretani i oblikovale tela.



Lepotice koje su želele da se priključe timu krenule su sa vežbama, ali su se pokazale veoma nevešte i neupućene u to koliko zapravo moraju da se trude i zalažu da bi izgledale kao poznati modeli.

- Ipak, modelima ne nedostaje motivacije. Šepuriti se se po pisti kao model "Viktorijinih anđela" je veoma značajno i bitan uzlazni stepenik karijere i one to sve znaju, zato su se i pojavile na kastingu - rekla je Monika Mitro.



Takva njihova tela, kakva ih vidite sad iza scene spremna su za oblikovanje kako bi postala deo tima svetski poznatih lepotica.

- Nema šta da se krije, ovo nije fotografisanje, vi ste u pokretu. Nema sređene kose, šminke, samo prirodna lepota - kaže Marta Hant.


IZVOR