Pocetna » Estrada i Tv


Pogledajte kako izgleda Seve u dresu Mančester sitija




  Ocenite članak: 0
pregleda: 711
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-15

Slike iz Pogledajte kako izgleda Seve u dresu Mančester sitija Slike iz Pogledajte kako izgleda Seve u dresu Mančester sitija Slike iz Pogledajte kako izgleda Seve u dresu Mančester sitija Slike iz Pogledajte kako izgleda Seve u dresu Mančester sitija


Hrvatska muzička zvijezda Severina Vučković u subotu je održala koncert u sarajevskoj Zetri. Osim odličnih utisaka, iz Sarajeva je ponijela i dres Edina Džeke sa potpisima svih bh. reprezentativaca.



O ovom potezu reprezentativaca BiH piše i britanski Daily Mail, koji navodi da je Džeko veoma popularan u ovom dijelu Evrope i da je jedna od njegovih navijačica i popularna hrvatska pjevačica. Severina je na Instagramu objavila fotografiju u Džekinom klupskom dresu, dok je napadač Građana to isto uradio na Twitteru sa posvetom "Našoj dragoj Severini".



Ovaj britanski list navodi da će se BiH definitivno naći na Svjetkom nogometnom prvenstvu ukoliko sutra u Kaunasu pobijede domaću reprezentaciju Litvanije.



Podsjetimo, popularna Seve je u Zetri održala spektakularan koncert pred blizu devet hiljada fanova, a Džeko i ekipa su se potrudili da pjevačica dobije dres sa potpisima svih Zmajeva. Lijep gest izabranika Safeta Sušića.



IZVOR