Pocetna » Zanimljivosti


Pogledajte kako se mališani muče da ugase svjećice VIDEO




  Ocenite članak: 0
pregleda: 674
Dodao/la: raspatikaj
datum: 2012-03-12


jećate li se svojih rođendana kada ste bili djeca? Jedina briga bile su vam svjećice koje je trebalo da ugasite kako biste što prije mogli da jedete tortu i otvarate poklone. Na veliku žalost mališana, duvanje svjećica nije tako lak zadatak kada punite dvije ili tri godine.


Koliko god se trudio, ovaj jednogodišnjak nikako ne uspijeva da ugasi svjećicu na svom parčetu torte, a čini se da je problem u pogrešnoj tehnici. Na kraju se plamen ipak ugasio, ali ne bez asistencije roditelja.



Kako se broj svjećica povećava, neophodan je i veći kapacitet pluća i više truda kako bi se ugasile. Ova djevojčica možda to nije činila na najbolji mogući način, ali u svakom slučaju je postigla šta je htjela.



Ako zaista želite da dobijete poslasticu, morate znati da se nosite sa različitim veličinama i oblicima svjećica. Ovaj dječak je srećom imao podršku pa je uspio da ih ugasi, a izgleda da je jedva čekao da počne da jede.



Porodice koje imaju kućnog ljubimca imaju i dodatni razlog za slavlje - rođendan svog psa ili mačke. Pogledajte kako je Harli ugasio svjećice i pokazao da razumije i druge komande osim "sjedi" i "donesi".