Pocetna » Estrada i Tv


Pogledajte koliko je zaradila striptizeta koja igra za Džastina Bibera




  Ocenite članak: 0
pregleda: 775
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-25

Slike iz Pogledajte koliko je zaradila striptizeta koja igra za Džastina Bibera Slike iz Pogledajte koliko je zaradila striptizeta koja igra za Džastina Bibera Slike iz Pogledajte koliko je zaradila striptizeta koja igra za Džastina Bibera


Mladi pevač ne samo da je posetio striptiz klub, već je svojim ponašanjem u istom navukao na sebe bes tamošnjih plesačica.

Izgleda da mladi pevač Džastin Biber (19) jednostavno ne može da pronađe pravi put u 2013. te je nakon ludih vožnji i uriniranja u korpu za čišćenje, svoj imidž još više srozao odlaskom u striptiz klub.

Mladi pevač ne samo da je posetio striptiz klub, već je svojim ponašanjem u istom navukao na sebe bes tamošnjih plesačica. Jedna od njih je na svom Tviter profilu ostavila poruku da ju je Biber dirao po guzi dok je plesala, i da ju je takvo ponašanje šokiralo jer je nastupala za mnoge slavne ličnosti, koje je nikada nisu maltretirale.



Pevač se na jednoj od slika može videti u razgovoru sa bokserom Flojd Mejvederom, dok je plesačica u toplesu staja pored njih.



Striptizeta koja je plesala za Džastina, slikala je i brdo novčanica od jedan dolar kojima su je pevač i njegovo društvo časćavali. Najbolje je prošla izvesna Dajmond.



IZVOR