Pocetna » Film


Pogledajte novi teaser za "Fear the Walking Dead"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1461
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-06-21


U novom teaser traileru za spin off "Živih mrtvaca" ponovno nema ni traga zombijima


Serija Fear the Walking Dead, spin off hit serije "Živi mrtvaci" za koju je zaslužan Robert Kirkman, sve je bliže svojoj ljetnoj premijeri. Iako se točan datum emitiranja prve sezone još uvijek ne zna, AMC je donekle neizvjesnost smanjio najavivši premijeru za avgust.

Nova serija je smještena u Los Angelesu, za vrijeme kada Rick Grimes još uvijek leži u komi, a radnja će popratiti paralelnu priču u ranijim danima zaraze.

U ove opasne i zastrašujuće dane uvest će nas savim nova glumačka postava koja uključuje Kim Dickens, Cliffa Curtisa, Franka Dillanea, Alyciju Debnam-Carey, Elizabeth Rodriguez i Mercedes Mason.

Fokus serije "Fear the Walking Dead" će biti usmjeren na ljude i na katastrofalan utjecaj koji je zaraza imala na pojedince i njihove živote.

Tijekom finala pete sezone "Živih mrtvaca" gledatelji su mogli vidjeti prvi teaser za spin off „Fear the Walking Dead“, a napokon je objavljen još jedan isječak iz nove serije.
Pod naslovom Nickov bijeg (Nick's Escape) lik Franka Dillanea se dao u trk pred nepoznatom prijetnjom. Na žalost, iako insinuiraju strah od zombija, ni ovoga puta u teaseru se ne pojavljuju živi mrtvaci.


IZVOR



+1   Spam
Ringe29   (2015-06-24 7:25 PM) [Sadrzaj]
wtf

0   Spam
UGHpeople   (2015-06-23 3:32 PM) [Sadrzaj]
Ma šta je ovo?  :)