Pocetna » Film


Pogledajte prve fotografije sa snimanja "Crimson Peaka"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 913
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-04


Gotička horor priča glasovitog redatelja Guillerma del Tora odvija se u impresivnom i pomalo zastrašujućem interijeru



Crimson Peak je film strave koji je među najočekivanijim filmovima 2015. godine, što ne čudi ako se pogleda tko je režiser, ali i tko su nositelji glavnih uloga.

Guillermo del Toro, redatelj filma, pripremio je iscenarij za "Crimson Peak" u suradnji s Matthewom Robbinsom. Izuzevši znanstveno fantastičnu horor priču The Strain, Guillerma del Tora nismo vidjeli u redateljskoj stolici od Bitke za Pacifik pa je razumljivo što se mnogi vesele ovoj priči.

U glavnim ulogama se nalaze Jessica Chastain, Mia Wasikowska i Tom Hiddleston. Dvije vodeće glumice su u protekloj godini imale izvrsno primljene filmove, primjerice Mia Wasikowska je glumila u Karta do zvijezda, a Jessica Chastain u The Disappearance of Eleanor Rigby i Interstellar. Također, ime Jessice Chastain nedavno se počelo spominjati u nagađanjima povodom prestižnih nominacija za Oscara. Uz njih u filmu glumi i još jedno vrlo poznato lice, a riječ je o Charliju Hunnamu, najprepoznatljivijem u glavnoj ulozi serije Sinovi anarhije.

Film od kojega se očekuje mnogo ove godine svoju glavnu radnju smješta u tmuran, ali impresivan interijer velebne i stare kuće na sjeveru Engleske. Radnja se odvija u 19. stoljeću, a u središte se nalazi mlada spisateljica Edith Cushing. Nakon udaje Edith odlazi živjeti sa svojim suprugom u kuću njegovih predaka gdje je dočekuju ljubomorna suprugova sestra i neugodna otkrića obiteljskih tajni.

Na internetskim portalima konačno su osvanule i fotografije iz filma, izvorno objavljene na stranicama Empire magazina, pa sada možete poviriti kakva će atmosfera biti u filmu.

Premijera filma je najavljena za listopad, odnosno studeni diljem svjetskih kino dvorana.


IZVOR