Pocetna » Film


Pogledajte prvih pet minuta animiranog filma "Kako da dresirate svog zmaja 2"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 968
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-05-05


Na veliko bioskopsko platno 19. juna vraćaju se Štucko i Bezubi, u animiranom i sinhronizovanom ostvarenju Kako da dresirate svog zmaja 2 3D! Bioskopska publika u zemlji sa velikim nestrpljenjem očekuje avanturističku komediju smeštenu u mitski svet snažnih Vikinga i strašnih zmajeva, a zasnovanu na knjizi Kreside Kauel.
Uzbudljivo drugo poglavlje epske trilogije “Kako da dresirate svog zmaja” vraća nas u fantastični svet Štucka i Bezubog na ostrvu Berk, pet godina nakon što su se zmajevi i Vikinzi uspešno pomirili.

Prvih pet minuta animiranog filma prikazuje Astrid, Šmrkavka i ostale članove ekipe dok izazivaju jedni druge na trkama zmajeva (novi omiljeni sport na ostrvu), a nerazdvojni Štucko i Bezubi krstare nebom otkrivajući nepoznate teritorije i istražuju nove svetove.


Kada jedna njihova avantura dovede do otkrivanja tajne ledene pećine u kojoj žive stotine novih divljih zmajeva, kao i njihov misteriozni vođa Jahač Zmajeva, dvojica prijatelja naći će se u centru bitke za očivanje mira. Štucko i Bezubi moraju da budu složni kako bi odbranili ono u šta veruju i jedino ako udruže snage imaju šansu da promene budućnost zmajeva i ljudi.


IZVOR