Pocetna » Film


Pogledajte trailer za parodiju na "Igre gladi"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1012
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-11

Slike iz Pogledajte trailer za parodiju na "Igre gladi"


Već stručnjaci za parodije, Jason Friedberg i Aaron Seltzer, odlučili su napraviti i jednu na vrlo popularne Igre gladi. Prigodno nazvane Igre izgladnjivanja (The Starving Games), dotiču se sve tri knjige iz trilogije autorice Suzanne Collins po kojima se snimaju originalni filmovi.

Film smješten u najdepresivniji kutak post-apokaliptičnog svijeta budućnosti donosi nam junakinju Kantmiss Evershot koja se dobrovoljno javlja da zamjeni mjesto svoje manipulativne sestre na natjecanju za 75. igre izgladnjivanja. Kantmiss mora ostaviti svog "samo prijatelja" Dalea i udružuje se sa štreberkastim pekarovim sinom Peterom u borbi za preživljavanje.



No u filmu se dotiču i drugih filmskih hitova, kao što su Avatar, Osvetnici te igre Angry Birds. Glumačku ekipu čine Maiara Walsh kao Kantmiss, Brant Daughtery je njen frend Dale, a Cody Christian se nalazi u ulozi Petera. Tu su još i Matt Cook, Lauren Bowles, Alexandria Deberry, Nick Gomez i Shawn Carter Peterson.

Redateljsku palicu drže Friedberg i Seltzer, redateljsko-scenaristički dvojac poznat po svojim parodijama kao što su Mrak film (svi dijelovi), Veliki film, Spartanci dolaze, Film katastrofe i Bez ugriza, molim u kojima redovito ismijavaju čitav niz uspješnih hollywoodskih blockbustera.


IZVOR