Pocetna » Film


Pogledajte trejler za “Minions” spin-off!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1700
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-02-11


Mali, slatki, žuti minionsi iz animiranog crtaća “Despicable Me” dobili su svoj spin-off. Film, nazvan jednostavno “Minions”, u bioskope stiže na leto, a svoje glasove u njemu su posudili Sandra Bullock i Jon Hamm.
Njih dvoje su zli bračni par, Scarlet Overkill i Herb Overkill, koji želi da zavlada svetom. Steve Coogan, Michel Keaton i Allison Janney su takođe dali svoje glasove likovima u filmu. Trejler za “Minionse” je premijerno prikazan na nedavno održanom Super Bowlu.
Ove žute mališane smo prvi put upoznali 2010. godine u animiranom crtaću “Despicable Me”. Zatim smo ih ponovo gledali u nastavku (“Despicable Me 2”) koji je bio i uspešniji od prvog dela. Izlazak trećeg dela (“Despicable Me 3”) je zakazan za jun 2017. Minionsi su mala žuta stvorenja, koja postoje otkako je sveta i koja su evoluirala iz jednoćelijskih organizama u bića koja imaju samo jednu svrhu: da služe najomraženijim gospodarima. Nakon što su slučajno uništili svoje gospodare T Rexa, Džingisa Kana, Napoleona i Drakulu, odlučili su da se izoluju i započnu novi život na Antarktiku. 1968. padaju u depresiju usled nemanja gospodara i dolaze na ideju da nađu novog. Odlaze na konvenciju zlikovaca gde upoznaju Scarlett Overkill – koja želi da zavlada svetom i postane prva žena superzlikovac.


IZVOR



0   Spam
dejangm   (2015-02-15 11:41 PM) [Sadrzaj]
bananaaa

0   Spam
blupblup   (2015-02-11 6:50 PM) [Sadrzaj]
aaaaaaaaaa jedvaaa ih čekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :D