Pocetna » Film


Posle skoro 30 godina, nastavak legendarnih 'Gunisa'




  Ocenite članak: 1
pregleda: 829
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-04-09


Avanturistički film koji je obeležio mnoga detinjstva i osamdesetih godina prošlog veka stekao kultni status, 'Gunisi', dobiće nastavak posle skoro tri decenije, potvrdio je njegov autor Ričard Doner

Doner, čovek koji stoji iza originalnog ’Supermena’ i serijala ’Smrtonosno oružje’, na novinarsko pitanje o popularnosti filmova rađenim po stripovima i mogućnosti da i sam snimi još jedan, rekao je: ’Ako možete 'Gunise' da nazovete stripom, onda da, radimo nastavak’.

Usledilo je logično pitanje - ko će iz stare ekipe koja se okupila 1985. godine ponovo na veliko platno. ’Nadam se svi’, rekao je Doner.
Avanture u gradiću Astorija proslavile su Džoša Brolina (Levelin Mos iz ’Nema zemlje za starce’) i Šona Ostina (Semvajz Gemdži iz ’Gospodara prstenova’) u ulogama braće Brenda i Majkija Volša, ali i veliku zvezdu osamdesetih Korija Feldmana u ulozi ’Mauta’.

Osim njih, Doner se nada da će se ekipi priključiti i Marta Plimpton (Virdžinija Čens iz serije ’Raising Hope’) kao Stef, ali i Džef Koen, koji je nakon što je oživeo nezaboravnog ’Čanka’ postao pravni zastupnik u Holivudu.

Vremešni Doner (83) nije režirao ništa još od filma ’16 Blocks’ iz 2006. godine, ali sa suprugom radi u ozbiljnoj produkcijskoj kući koja stoji iza serijala X-Men filmova.

Podsećamo, ’The Goonies’ je film u kojem se grupa dece udružuje u potrazi za blagom gusara Jedookog Vilija, sve u cilju spašavanja porodične kuće jednog od učesnika poduhvata. Film i danas važi kao uzbudljiv i smešan, odlična dečija avantura prepuna likova sa kojima su se deca tada mogla poistovetiti.


IZVOR



0   Spam
zajackod   (2014-04-12 11:51 PM) [Sadrzaj]
Joj jedva cekam 2-gi deo filma...i ja sam ga gledao kao klinac .....  gj