Pocetna » Film


Poslednji trejler za film Planeta majmuna - Rat




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1177
Dodao/la: Nutella92
datum: 2017-05-23


,,Nisam ja započeo ovaj rat. Borim se samo da bih zaštitio svoju vrstu.” – Cezar

,,Planeta majmuna – Rat” je nastavak jednog od najuspešnijih serijala filmova koji je krenuo sa Početkom iz 2011. godine, a onda je stigla i Revolucija 2014. koja je napravila izuzetan rezulat na svetskim blagajnama. Studio 20th Century Fox nam predstavlja poslednji trejler za ovaj najuzbudljiviji i dugoočekivani nastavak.


U trećem delu popularne blokbaster franšize, zajednica genetski modifikovanih majmuna koju predvodi inteligentna šimpanza Cezar, ulazi u krvav obračun sa vojskom ljudi predvođenom nemilosrdnim Pukovnikom. Nakon nezamislivih gubitaka sa kojim se suočava zajednica majmuna, Cezar doživljava krah i oslobađa svoju mračnu stranu, što rađa želju za borbom koja će osvetiti njegovu vrstu. Naposletku, neizbežan susret Cezara i Pukovnika dovodi do očekivanog – rata koji će odrediti sudbinu ljudi, majmuna i čitave planete.

,,Još dalje smo pomerili granice”, objašnjava Met Rivs, reditelj kako ovog tako i prethodnog nastavka Planete majmuna. ,,Ovog puta smo bukvalno snimali u snegu, a jednog dana je toliko napadao da je bilo smešno. I odlučio sam da koristim drugačiji format, jer sam želeo da od ovog dela napravim film poput ostvarenja Serđa Leonea ili Dejvida Lina – legendarnu stvar na velikom ekranu. Zato smo snimali na 65 milimetarskoj traci zahvaljujući kojoj su majmuni dobili još bolji, realniji izgled. Još kada sve postavite na široko platno – detalji koje dobijete su neverovatni.”

,,Planeta majmuna – Rat” će se naći u domaćim bioskopima od 13. jula 2017. godine, a u glavnim ulogama gledaćemo Vudija Harelsona, Stiva Zena i Endija Serkisa, kojeg smo pratili u poslednja dva nastavka ovog filma.



IZVOR


0   Spam
FUBAR   (2017-05-29 3:35 AM) [Sadrzaj]
Licno , jedva cekam ovaj film ... !!!