Pocetna » Film


Poznata lokacija za spin off "Živih mrtvaca"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 691
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-17


Iako je već bilo riječi o tome, čini se da postoji velika mogućnost da će serija biti prequel, saznaje se iz povjerljivog izvora


Nakon najavljenog pilota nove serije, opisa glavnih likova i prvog glavnog glumca, sad je poznata i lokacija spin off-a popularnih Živih mrtvaca, odnosno, kako je autori radije zovu, prateće serije.

Zombi apokalipsa se u pratećoj seriji seli iz Georgije u Los Angeles, odnosno na Zapadnu obalu što otvara velike mogućnosti za mjesto radnje: ocean, Hollywood, slavne osobe kao živi mrtvaci, pustinja...

I dok većina fanova raspravlja o potencijalnim dogodovštinama nove skupine protiv zombija, pojavila se nova mogućnost za navedeni spin off / prateću seriju: postoji velika vjerojatnost da će ona ipak biti prequel. Glasinu je započeo The Hollywood Reporter prema, kako navode, sigurnom izvoru koji također tvrdi da će radnja biti smještena u Los Angeles, ali i da će biti riječ o događajima koji su prethodili samoj apokalipsi.

Podsjetimo, za sad poznata glumačka imena su Cliff Curtis (Sunshine), Frank Dillane (Tom Riddle iz filma Harry Potter i princ miješane krvi) i Alycia Debnam Carey (Oluja stoljeća).

Produkcija novih epizoda trebala bi krenuti uskoro, a još uvijek nije poznat datum početka prikazivanja, samo se zna da će to biti tijekom 2015. godine.


IZVOR