Pocetna » Ljubav i Sex


Preljubnike ubijaju golim rukama




  Ocenite članak: 0
pregleda: 921
Dodao/la: Inn@
datum: 2012-06-05


O seksu se puno priča i svi znaju sve o toj zanimljivoj temi. Da biste imali o čemu da ćaskate uz kaficu dajemo vam 10 činjenica o seksu.

1. Vibrator se originalno koristio kao medicinski uređaj. U 19. veka lečila se ženska histerija. Orgazmi postignuti uz pomoć vibratora navodno su uklanjali simptome histerije i teskobe.

2. Muška sperma sadrži cink i kalcijum, a dokazano je da su oba ta sastojka odlična za zube, odnosno sprečavaju kvarenje zubi.

3. Prosečna veličina penisa u erekciji je oko 13 centimetara, a kad nije u erekciji oko sedam.

4. Tokom polusatnog seksa gubi se i do 200 kalorija!

5. U 15. veku donji deo kostima od perja seksi plesačica koristio se zapravo kako bi sakrio genitalije prostitutki koji su bolovale od različitih polnih bolesti.

6. U Hongkongu muževi preljubnici ženama moraju da plaćaju alimentaciju. Osim toga, žena može i da ubije svog muža, ali samo učiniti samo golim rukama!

7. Seksualne igračke i vibratori zabranjene su u Alabami i Misisipiju.

8. Tokom seksa češće umiru muškarci nego žene, pokazuju statistike. Zanimljivo je da se to najčešće događa u naručju ljubavnice.

9. U Bahreinu jedini legalan način da ginekolog pregleda pacijentkinju uz pomoć ogledala. Naime, doktor ne sme direktno da gleda u njene genitalije.

10. Striptizete za vreme ovulacije više zarađuju, pokazalo je jedno istraživanje. U te dane dobiju više napojnica nego inače. To potvrđuje teoriju da su žene muškarcima privlačnije tokom svojih plodnih dana.