Pocetna » Film


Premijera filma "Čudesni Spider-Man 2"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 2166
Dodao/la: Nutella92
datum: 2014-03-20

Slike iz Premijera filma "Čudesni Spider-Man 2" Slike iz Premijera filma "Čudesni Spider-Man 2"


Film "Čudesni Spider-Man 2" u naše bioskope stiže 24. aprila.

Radi se o jednom od najiščekivanijih filmova godine koji ima potencijala postati jednim od najvećih filmskih hitova godine zahvaljujući činjenici što je njegov glavni lik verojatno najpoznatiji super-junak u istoriji stripova!

Piter Parker postao je Čudesni Spider-Man, ali u ovom filmu najveća borba biće mu ona sa samim sobom. Na tom putu moraće da se suoči sa mnogim preprekama, a jedna od bitki je i za ljubav svoje devojke, Gven Stejsi.



Super je biti Spider-Man (Andrew Garfield). Za Petera Parkera ne postoji bolji osećaj od onoga kada se njiše između nebodera, kada ga svi prihvataju kao junaka i kada vreme provodi s Gven (Emma Stone). Ali biti Spider-Man nije nimalo lak zadatak... jer samo Spider-Man može zaštiti svoje sugrađane od užasavajućih neprijatelja koji prete gradu. S dolaskom Electra (Jamie Foxx), Peter će se morati suočiti sa zlotvorom puno moćnijim od njega samog. A kada se u grad vrati i njegov stari prijatelj Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter će shvatiti da sve njegove neprijatelje povezuje jedna stvar: korporacija OsCorp.



U novom filmu iz distributerske kuće Tuck Vision, Gven je zaljubljena u Spider-Mana, ali Pitera Parkera ipak voli više...

Režiser: Marc Webb

Scenario: Alex Kurtzman, Roberto Orci

U filmu glume: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx


IZVOR