Pocetna » Tracevi


Pretučena Mia Borisavljević!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1110
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-01-17


U poznatom prestoničkom klubu pevačicu je najpre maltretirao kik-bokser Dušan Panajotović, a onda je išamarao dečko Nikola Minić.

Preksinoćna rođendanska žurka poznatog beogradskog kluba bila je dvostruko stresna za pevačicu Miu Borisavljević. Ona je gostima kluba te večeri otpevala nekoliko pesama, međutim kik-bokseru Dušanu Panajotoviću to nije bilo dovoljno.
Počeo je da maltretira pevačicu, tražeći da mu otpeva još nekoliko pesama, a kada je ona to odbila, počeo je da je vuče za ruku, psuje i vređa. Ta neprijatna situacija je potrajala, a onda je u klub uletelo pedesetak policajaca, koji su sproveli raciju, saznaje Kurir iz izvora bliskih policiji.
Prilikom pretresa kod Panajotovića je pronađen paketić sa sumnjivom supstancom i on je priveden, dodaje nas izvor iz policije.

Ubrzo je Mia sa svojim dečkom Nikolom Minićem, inače menadžerom nekoliko prestoničkih klubova, napustila lokal. Međutim, za nju se ovo horor-veče ovde ne završava. Posle kraće prepirke s Nikolom, on je Miji opalio nekoliko šamara, a ona, umesto kući, odlazi u policijsku stanicu Savski venac i prijavljuje ga zbog fizičkog napada. Ko bi rekao, a nedavno je izjavila kako voli mirne momke!
Posle celovečernjeg maltretiranja, pevačica je konačno mogla da odahne.

Goga: Nisu tukli mene

Gradom je prostrujala vest da je u istom klubu batine dobila pevačica Goga Sekulić. U izjavi za Kurir ona to demantuje i tvrdi da je informacija da ju je Dušan Panajotović prebio potpuno netačna.

- Juče sam doputovala iz Londona. Dušana poznajem iz grada i u korektnim sam odnosima s tim dečkom. Nije mi jasno ko plasira takve priče – rekla je Goga.