Pocetna » Ljubav i Sex


Prevara koja čuva brak




  Ocenite članak: 3
pregleda: 1193
Dodao/la: Impi
datum: 2012-09-08


Varanje nikada nije dobro, pogotovo ako se događa unutar braka. Međutim, stručnjak za veze Andrea Sirtaš ima neobičan savet: Prevarite muža sa svojim mužem!

Upravo je to glavna tema njene knjige "Cheating on your husband, with your husband" (Varanje svog muža sa svojim mužem), u kojoj poziva žene da se upuste u nove avanture sa svojim partnerom i tako izbegnu rutinu koja može dovesti do prava prevare.

 

Andrea navodi tri dobra razloga zašto treba da se upustiti u ovakvu "prevaru":

1. Zabavno je

Male igrice koje će vam zaokupiti dan oraspoložiće vas oboje, a umesto običnog seksa, dobićete savršenu kombinaciju vašeg ustaljenog seksualnog ritma i novih poteza koji će vas oduševiti. Trik je u tome da se pravite da ste se tek upoznali.

 

2. Sprečava pravu prevaru

Sve više brakova propada zbog prevare, a iako je pre najčešći uzrok bio ona klasična, fizička nevera, danas je na snazi i ona virtualna. Flert, dopisivanje i slanje seksi fotografija možda ne sadrže faktor fizičkog kontakta, ali definitivno podstiču na razmišljanje o njemu.


3. Odličan recept protiv dosade

Stručnjaci navode kako je upravo dosada pri vrhu razloga zbog kojih ljudi varaju. Muškarac ili žena će ponekad radije iskusiti nešto novo i uzbudljivo, ne nužno i bolje od onog što imaju kod kuće, ali faktor uzbuđenja i otkrivanja novih stvari čini seks sa drugom osobom puno privlačnijim. Ako taj faktor uzbuđenja preselite u vlastitu kuću, do prevare neće doći.

 
Takođe poželjno

 

Autorka navodi da je za održavanje veze potrebno još nekoliko stvari, pa su flert, slanje seksi poruka i uvođenje novih stvari u spavaću sobi na njenoj listi prioriteta za dobru vezu. Takođe, navodi da je važno zadržati misterioznost i savetuje da ne podelimo baš sve sa partnerom, nego da polagano otkrivamo nove stvari o sebi.

U misterioznost uključuje i naše poslove u kupatilu, tako da svim ženama savetuje: "Zatvarajte vrata dok ste tamo, šta god radile. Ne moramo da delimo baš sve sa svojim muževima".