Pocetna » Zanimljivosti


Price koje su obelezile Januar!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 797
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-01-30


Kao što ste navikli i ove nedelje prisećamo se priča o kojima smo najviše pričali, samo što sada pravimo rekapitulaciju tekstova oko kojih se podigla najveća prašina u januar!

Čak 3 različita teksta o Lady Gagi su najčitanija ovog meseca. Početkom meseca voditeljka televizije Pink Rada Radenović šokirala je naciju svojim komentarom o Gagi, onda smo mi inspirisani izjavom da Gaga nema pojma o modi za vas priredili specijal Modni stil Lady Gage sa 50 različitih izdanja kontroverzne pevačice, koji je izazvao vašu ogrnomnu pažnju.

Zgražavali ste se nad devojčicama koje mame prijavljuju za različite izbore za miss, a koje učestvuju u rijalitiju Toddlers & Tiaras. Neko ko je imao mnogo slobodnog vremena napravio je kolaž Madonna vs Gaga, želeći da argumentovano pokaže da je Gaga kopija svoje starije koleginice.

U prvom mesecu 2012. godine spot koji je izazvao lavinu komentara je Stupid Hoe ekscentrične Nicki Minaj, a po komentarima ni malo ne zaostaje ni Goga Sekulić, u specijalnoj emisiji kako CNN vidi Balkan (za one koji su zaboravili: kao područje na kome se razvija turbo folk, nešto najgore što je moglo da se dogodi Srbiji – posle ratnih zločina!)