Pocetna » Film


Provjerite kako Angelina Jolie izgleda kao Zlurada




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1323
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-15

Slike iz Provjerite kako Angelina Jolie izgleda kao Zlurada


Izašao je i prvi trailer te je predstavljen novi poster za nadolazeću bajkovitu dramu Maleficent, temeljenu na klasičnoj bajci Trnoružica braće Grimm. Film nam donosi novu verziju klasične priče o uspavanoj ljepotici Trnoružici.

Angelina Jolie nalazi se u ulozi "gospodarice svog zla", zle Zlurade koja je bacila prokletstvo na malenu princezu Auroru. Film donosi neispričanu priču o Zluradi i daje nam uvid u događaje koji su doveli do toga da ona postane zla.



Elle Fanning glumit će princezu Auroru, a u sporednim ulogama nalaze se Juno Temple, Sharlto Copley, Peter Capaldi i Brenton Thwaites. Film režira Robert Stromberg dok su za scenarij zaslužni Paul Dini i Linda Woolverton.

Angelina Jolie je ovoga ljeta na Disney Expo D23 priznala kako je oduvijek voljela Zluradu: "Otkad sam bila dijete me privlačila. No istovremeno me užasavala, ali je imala određenu dozu elegancije i gracioznosti." U filmu će se također naći i Vivienne, petogodišnja kćer Angeline Jolie i Brada Pitta, kojoj će ovo biti filmski debi, a trebala bi odglumiti manju ulogu kao dječja verzija princeze Aurore.

Film Maleficent se u kinima očekuje krajem svibnja sljedeće godine, a u traileru provjerite što možemo očekivati:


IZVOR