Pocetna » Film


Prvi pogled na novu seriju The Rocka




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1072
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-04-12


Dwayne Johnson je zvijezda nove humoristični drame na HBO-u, a njega i njegove suigrače američkog nogometa pogledajte u traileru za 'Ballers'


Karizmatični glumac nadimka The Rock, Dwayne Johnson, u središtu je najnovije HBO-ove serije Ballers.

U ulozi superbogatog bivšeg nogometaša Spencera Strassmorea, Dwayne Johnson će nam dati pogled u elitni svijet. Zabava, modeli i raskošne palače prikazane su uz dobru dozu humora i ponešto sportske drame.



Osim što nosi jednu od vodećih uloga, The Rock je zauzeo i poziciju izvršnog producenta uz Marka Wahlberga. Steve Levinson je napisao scenarij za pilot epizodu serijala, koju je režirao Peter Berg. Ovoj listi poznatih glumaca koji su se prihvatili rada iza kamera pridružio se i Even Reilly (Vatreni dečki) kao showrunner serije.

Radnja "Ballersa" prati kako umirovljene sportaše tako i one još aktivne u sportu, točnije američkom nogometu, te njihove ne tako jednostavne živote.

Glumačka postava, osim Dwaynea Johnsona, obuhvaća i Omara Bensona Millera, Johna Davida Washingtona, Roba Corddryja, Troya Garityja, Donovana Cartera, Jazmyn Simon, Taylor Cole i LeToyu Luckett.

Svima koji su raspoloženi za polusatnu sportsku dramu valja imati na umu kako će 21. juna serija “Ballers” imati svoju premijeru.


IZVOR