Pocetna » Film


Prvi pogled na "Hercules: The Legend Begins"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 2069
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-11

Slike iz Prvi pogled na "Hercules: The Legend Begins"


Kellan Lutz je tijekom snimanja filma Plaćenici 3 na kojem radi sa Sylvesterom Stalloneom, Jasonom Stathamom i Arnoldom Schwarzeneggerom, odlučio uzeti par minuta pauzu kako bi snimio video najavu za teaser svog novog filma Hercules: The Legend Begins.

Lutz se nalazi u ulozi naslovnog junaka u ovom akcijsko-avanturističkom uradku redatelja Rennyja Harlina za koji scenarij uz Harlina potpisuju još i Sean Hood i Giulio Steve. Radnja je još uvijek strogo čuvana tajna tako da ni otprilike ne znamo što nas čeka. Film se u kinima očekuje u ožujku sljedeće godine.



Zanimljivost o kojoj smo već pisali jest ta da se sljedeće godine očekuje još jedan film o popularnom grčkom polubogu Herkulu. Kao Herkul u njemu će se naći Dwayne "The Rock" Johnson, a njegov se izlazak očekuje tek sljedeće ljeto. Razlika u datumu izlaska je otprilike jednaka kao i kod ovogodišnjih "blizanaca" Pad Olimpa i Misija: Bijela kuća koji su otprilike jednako dobro prošli kod publike.

Ne znamo kako će koji film biti prihvaćen no sudeći već sad po ovom teaseru koji nam donosi gladijatorsku borbu, dosta netipičnu za poznate legende o Herkulu, čini se da bi Rockov Herkul mogao ipak donijeti malo vjerniju priču u filmu naziva Hercules: The Thracian Wars. Nestrpljivo očekujemo sljedeću godinu da možemo donijeti svoj sud. Za sada, imamo ovo:


IZVOR