Pocetna » Film


Prvi teaser trailer za "Mockingjay"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 845
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-26

Slike iz Prvi teaser trailer za "Mockingjay" Slike iz Prvi teaser trailer za "Mockingjay" Slike iz Prvi teaser trailer za "Mockingjay"


Zanimljiv koncept marketinga dolazi nam povodom novog nastavka Igre gladi, Mockingjay – part 1. Autori su se odlučili na suptilniji pristup promocije filma pa nam tako ne donose scene filma, već propagandnu snimku predsjednika Snowa koji se obraća stanovnicima Panema.



Ovaj pristup započeo je serijom propagandnih plakata, onakvih kakvih bi se moglo naći u svijetu Panema. Na svakom posteru prikazan je po jedan model s modnim dodacima koji odgovaraju pojedinom okrugu.

U posljednjem nastavku filma Igre gladi ostavili smo Katniss Everdeen u trenutku kada postaje simbol pobune protiv ugnjetavačkog glavnog grada. Vidjeli smo pokušaje pobuna i revolte na ulicama, a nastavak (Igre gladi: Plamen) završava intrigantnim obratom - Katniss bježi iz borilačke arene u 13 okrug, njezin okrug je uništen, a Peeta ostaje iza nje.



Mokingjay bi trebao prikazati Katniss u drugačijem svjetlu. Igre su uništene, a sve je spremno za okršaj brutalne vlasti i teroriziranog pučanstva. Kako će se Katniss izboriti za svoje najmilije i hoće li ih uspijeti zaštititi preostaje nam vidjeti u kinima ovu zimu.



Adaptaciju zadnje knjiige trilogije Igre gladi stvorili su redatelj Francis Lawrence i scenaristi Peter Craig i Danny Strong. U glavnoj ulozi vidjet ćemo ponovno Jennifer Lawrence, a njoj će se pridružiti Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Julianne Moore, Jeffrey Wright, Donald Sutherland i Philip Seymour Hoffman.


IZVOR