Pocetna » Film


Prvi trailer za fantasy film 'Winter's Tale'!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1749
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-08

Slike iz Prvi trailer za fantasy film 'Winter's Tale'! Slike iz Prvi trailer za fantasy film 'Winter's Tale'! Slike iz Prvi trailer za fantasy film 'Winter's Tale'!


Stigao nam je dugoočekivani trailer za adaptaciju romana Marka Helprina iz 1983. godine, Winter's Tale!



Nakon duge i vrlo uspješne scenarističke karijere, od velikih filmova poput Da Vincijev kod i Ja sam legenda te 19 epizoda serije Fringe, Akiva Goldsman posljednjih je nekoliko godina aktivno radio na ovom redateljskom prvijencu.

Fantasy priča govori o Peteru Lakeu (Colin Farrell), irskom lopovu koji živi u New Yorku na prijelazu iz 19. u 20. stoljeće, te koji završi u romantičnoj vezi s mladom Bererly Penn (Jessica Brown Findlay) koja umire od neizlječive bolesti. No, u ovoj priči čuda su moguća i to na najnevjerojatniji način...



Podsjetimo, Goldsman je potrošio mjesece kako bi sastavio vrhunsku glumačku ekipu i još je osigurao da se adaptacija počinje prikazivati na samo Valentinovo 2014. godine.

Will Smith i Russell Crowe su pristali glumiti jer su mu između ostalog time vratili uslugu (Ja, robot te Cinderella Man), a Jennifer Connelly i William Hurt također su već surađivali s njim (Connelly je osvojila Oscara za Genijalni um, a Hurt je bio dio postave Izgubljenih u svemiru). Jedini koji nikad prije nisu surađivali s ovim filmašem su glavni dvojac, Farrell i Findlay.



Ono što je zanimljivo kod trailera jest što niti u jednom trenutku ne vidimo Willa Smitha dok Russell Crowe koji je utjelovio antagonista Pearlyja Soamesa ima popriličnu minutažu.

Valentinovo 2014. godine bit će okupirano poznatim filmovima. Taj tjedan osim Winter's Tale dolaze remakeovi Ljubav, seks i ono drugo, Vječna ljubav i RoboCopa te još jedna adaptacija, i to prve knjige iz serije od 6 romantičnih paranormalnih romana Vampire Academy.


IZVOR