Pocetna » Film


PRVI Trailer za THORA 2




  Ocenite članak: 0
pregleda: 2161
Dodao/la: Orion
datum: 2013-08-08


Marvel ne posustaje, te svoje velike strip blocbustere izbacuje u prosjeku svakih 6 mjeseci. Idući na redu je Thor, bog iz skandinavske mitologije, kojemu je Zemlja jedina slaba točka.

Thor je, kao superjunak, svoju filmsku premijeru imao 2011. godine, kada je diljem svijeta zaradio solidnih 450 milijuna dolara, te pokupio prilično dobre kritike sa svih strana. Dakako, čim film nije gubitaš na kino blagajnama i čim se može prodati što više igrica, igara, figurica i druge robe, glavešine će nastavljati musti tu kravu. Stoga nije trebalo dugo čekati na drugi nastavak sage (ne brojimo Avengerse, u kojima se ovaj skandinavski bog također pojavio), naslovljen Thor: The Dark World. Sada, nakon što je Iron Man 3 napokon procilkurirao kino blagajnama i završio svoju plodonosnu berbu dolara, Marvel se može okrenuti promidžbi svojeg novog blockbustera, te donose i prvi službeni trailer.

Priča je klasično superjunačka: netko ili nešto želi po n-ti put uništiti Zemlju i čovječanstvo, a junak po kojem je naslovljen film pokušati će spasiti dan. Biti će tu trunka ljubavi, možda pokoja moralna dilema i hrpetina zadivljujućih specijalnih efekata, te će svi na kraju iz kino dvorane izaći zadovoljni i nasmješeni.


U Dark Worldu ponovno imamo Thora (Chris Hemsworth), Jane Foster (Natalie Portman) i mračnu želju svih zločestih djevojaka, Lokija (Tom Hiddleston) kao glavne likove, a ovom će trojcu potporu pružati Anthony Hopkins kao Odin, Renee Russo, Stellan Skarsgård, Idris Elba i mnoge druge hollywoodske face. Neprijatelj je ovoga puta sama Tama, točnije drevna rasa svartálfara iliti dark vilenjaka, koji žele isto što i njihovi kolege iz drugih, sličnih filmova: kaos, uništenje i osvetu!


Thor: The Dark World u američka kina dolazi već 8. studenog, a s obzirom na viđeno u traileru i dosta veliku bazu fanova, zaraditi će finu svoticu zelembaća, te time još više učvrstiti Marvelovu vodeću poziciju među franšizama.




IZVOR