Pocetna » Film


"Dvanaest majmuna" kao TV serija




  Ocenite članak: 0
pregleda: 897
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-27

Slike iz "Dvanaest majmuna" kao TV serija


Odličan SF triler Terryja Gilliama iz 1995. godine Dvanaest majmuna postao je još jedna 'žrtva' seljenja s filma na male ekrane, piše Entertainment Weekly.

Američka televizijska kuća SyFy noćas je objavila kako trenutno rade na pilotu serije o vremenskom putniku koji dolazi iz post-apokaliptične budućnosti u sadašnjost s misijom da locira i uništi izvor smrtonosne zaraze koja će uništiti čovječanstvo.



Snimanje bi trebalo započeti u studenom ove godine na temelju scenarija na kojem još uvijek rade Terry Matalas i Travis Fickett koji su već radili na SF seriji Terra Nova te na Nikiti iz 2010. godine. Zanimljivo je kako je izbor glumaca za likove koje su u filmu odglumili Bruce Willis i Brad Pitt najvažniji faktor, te ukoliko neće moći naći adekvatne 'zamjene' za dvojac, projekt se neće nastaviti.

Fanovi su trenutno podijeljeni oko ove ideje: osim što se dira u još jedan kultni film, spomenuta kuća SyFy je zaslužna za trash filmove poput nedavnog Sharknada.

Film Dvanaest majmuna zaradio je diljem svijeta oko 168 milijuna dolara i osigurao Bradu Pittu prvu nominaciju za Oscara (najbolji sporedni glumac) koji mu je te godine 'preoteo' Kevin Spacey za Privedite osumnjičene.


IZVOR