Pocetna » Zanimljivosti


"Ovo je život idiota koji mi je ukrao mobitel!" (FOTO)




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1060
Dodao/la: Comy878
datum: 2013-08-03

Slike iz "Ovo je život idiota koji mi je ukrao mobitel!" (FOTO) Slike iz "Ovo je život idiota koji mi je ukrao mobitel!" (FOTO)


Ako vam ikada itko nešto ukrao, zasigurno ste se barem jednom zapitali gdje je telefon, bicikl, laptop ... No, jedna djevojka koja je izgubila svoj smartfon na Ibizi svakog dana ima uvid u to što novi vlasnik njenog mobitela radi.



Naime, mladić na ukradenom telefonu uopšte nije izbrisao postojeće postavke i aplikacije, među kojima je i opcija ''Camera upload''. Zahvaljujući tome, svaka fotografija koju je muškarac snimio dolazi do nje, na njen računar, piše “Daily Mail”.
Tako je saznala i da se on zove Hafid, a Hafid se, sudeći prema brojnim fotografijama, ludo zabavlja po Dubaiju. Materijala je bilo (i još uvijek ga ima) toliko da je djevojka pokrenula blog posvećen Hafidovu životu koji vodi s njenim telefonom. ''Svaka fotografija koju snimi pojavi se u mom folderu, koji idiot'', napisala je djevojka na svom blogu.



Vrhunac svega bio je kada joj je Hafid poslao privatnu poruku na Facebooku te joj se počeo udvarati.



Djevojci je mobitel ukraden prošle godine na Ibici kada je s društvom otišla na kupanje. Zbog njihove nepažnje lopov im je odnio sve, mobilne, novac i dokumente... Ipak, nije utvrđeno je li Hafid taj koji je ukrao telefon ili je ukradeni aparat jednostavno došao do njega kao kupca. Detaljnije o Hafidu možete pročitati na blogu


IZVOR


0   Spam
Stefan^^   (2013-08-07 1:57 AM) [Sadrzaj]
Voleo bih da mu vidim facu kada bude video blog na kom je. Ako ikada bude video :'D

0   Spam
KeX   (2013-08-04 5:35 PM) [Sadrzaj]
hahahaha e ta che i umrijet neche prebolit ... jbt-e pa ona je tupacha a ovaj lik je mozhda i kupio od kradljivca :D

Ipak, nije utvrđeno je li Hafid taj koji je ukrao telefon ili je ukradeni aparat jednostavno došao do njega kao kupca.