Pocetna » Film


"Transformeri 4" donose nove robote!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 2204
Dodao/la: Orion
datum: 2013-09-03


Još se u veljači šuškalo kako će "Transformeri 4" u svoju postavu priključiti mehaničke dinosaure poznate pod imenom Dinoboti, a sada Empire Online donosi izjavu jednog od producenata filma koji to potvrđuje!

Producent Lorenzo di Bonaventura je u intervjuu za Beijing News rekao: "Ne mogu otkriti detalje, ali možete biti sigurni kako će Dinoboti kod publike izazvati dodatno oduševljenje i zainteresiranost za film. Vidjet ćete mnogo odličnih automobila koji će vas također oduševiti, ali i šokirati!"

Ako niste upoznati s Dinobotima i/ili ih niste imali prilike vidjeti u animiranom obliku dok ste bili djeca, dopustite nam da ih predstavimo. Tu su Grimlock (T-Rex i 'glavni' među svojom ekipom), Slag (Triceratop i 'desna ruka' Grimlocku), Sludge (Apatosaur), Snarl (Stegosaur), Swoop (Pteranodon) i Paddles (Elasmosaur).


Od ostalih poznatih informacija znamo da će radnja biti smještena 4 godine nakon događaja u proslom nastavku te da se Mark Wahlberg našao u ulozi neshvaćenog izumitelja i samohranog oca Tesse (Nicola Peltz) koji unatoč neslaganjima dolaze do otkrića koje vraća Autobote i Decepticone na Zemlju...

Osim ovih novosti, portal TFW2005 otkrio je potencijalne naslove za 'zasad neimenovani četvrti dio Transformera':

Transformers: Apocalypse
Transformers: Last Stand
Transformers: Age of Extinction
Transformers: Rise of Galvatron
Transformers: Future Cast

Koji god naslov na kraju imali, film bi u kina trebao stići 27. juna sljedeće godine.



IZVOR