Pocetna » Tracevi


Razvode se Melani Grifit i Antonio Banderas




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1221
Dodao/la: katy02
datum: 2012-07-14


U poslednje vreme holivudski parovi se razvode brzinom kojom neki menjaju čarape - najpre Demi Mur i Ešton Kučer, pa Džoni Dep i Vanesa Paradi, a koliko juče Tom Kruz i Kejti Holms.
Magazin "Nešenel enkvajer" u svom najnovijem broju piše da se još jedan slavni par, Melani Grifit i Antonio Banderas, trenutno suočava sa krupnim bračnim problemima koji bi mogli da ih dovedu do razvoda.

Već neko vreme kruže glasine da su Melani dozlogrdila Antoniova "flertovanja" sa drugim ženama, a nedavno je na ulici uslikana bez burme na ruci.

"Biće to veoma ružan razvod, jer je u pitanju puno novca, 50 miliona dolara", kazala je za "Enkvajer" jedna glumičina prijateljica.

"Melani je u haosu. Ne samo da postoji opasnost da izgubi ljubav svog života, već je njena karijera gotova dok je Antoniova zvezda još uvek u usponu", kazala je ona, dodajući da su se odnosi dvoje glumaca posebno pogoršali nakon što je na nedavnom festivalu u Kanu Antonio uhvaćen kako flertuje ne sa jednom, već dve "egzotične lepotice".

"Ljubomora je već godinama izjeda i ne verujem da može i dalje da živi u strahu da će je on prevariti", objasnio je isti izvor.

Melani Grifit i Antonio Banderas su u braku od 1996. i imaju 15-godišnju kćerku Stelu.