Pocetna » Sport


Real 'silom' stigao do pobjede, Granada si sama izbila bodove




  Ocenite članak: 2
pregleda: 798
Dodao/la: Xardas
datum: 2012-05-06


Granada je već od prvih minuta pokazala Realu kako nisu stigli na ekskurziju. Iako su Madriđani već osvojili naslov možda su na gostovanju kod Granade ipak ušli previše ležerno. Domaćini su u prvom poluvremenu pokazali bolju igru, stvorili više šansi, a već iz prve prilike u šestoj minuti susreta i poveli. Kontra Jara završila je loptom u mreži Reala i to u nižem lijevom kutu.

Već u idućoj akciji zaprijetio je i Ighalo, ali njegov je udarac ipak zaustavio golman. Granada je odmah pokazala da nema previše respekta prema gostima čije je rijetke prilike u prvom poluvremenu pokušao stvoriti Ronaldo.

Krenula je Granada jednako odlučno i u nastavak. Tražio je svoje prilike i Real koji je se silno trudio doći do pogotka, prvo preko Benzeme, a potom preko Xabija Alonsa.
Granada je sama sebi izbila bodove iz ruke u 81. minuti kada je Cristiano Ronaldo srušen u kaznenom prostoru. Portugalac je bio precizan s bijele točke za 1-1.

Pokušao je Real do kraja stići i do pobjede, nasrnuo na polovicu igrališta Granade,ali bezuspješno, a onda si je domaća momčad, po drugi put na susretu, sama presudila. Autogol je u trećoj minuti sudačke nadoknade zabio Cortes. Nesretno je igrač Granade skrenuo loptu i prebacio vlastitog golmana.
Real je na kraju, slavio, više silom nego igrom, a kraj susreta obilježilo je dvostruko isključenje igrača Granade Siqueira i Hurtada nakon što je u petoj minuti nadoknade došlo do masovnog naguravanja. U teren su čak uletjeli i treneri. Granada je tako okončala susret s dva crvena kartona, puno prigovora i naguravanjem i strkom i ispustila zasluženu pobjedu, a na kraju i skroman bod.


-1   Spam
ManCity   (2012-05-07 9:50 PM) [Sadrzaj]
sto mi krades magazin xd