Pocetna » Film


Redatelj "Iron Mana" primit će se nove igrane adaptacije "Knjige o džungli"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 717
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-08

Slike iz Redatelj "Iron Mana" primit će se nove igrane adaptacije "Knjige o džungli" Slike iz Redatelj "Iron Mana" primit će se nove igrane adaptacije "Knjige o džungli"


Stiže nam nova igrana adaptacija priče o Mowgliju!



Redatelj Iron Mana i njegovog nastavka te producent trećeg dijela Jon Favreau vraća se žanru obiteljskih filmova (Vilenjak, Zathura) i to kao potencijalni redatelj Disneyeve adaptacije poznatog romana Rudyarda Kiplinga Knjiga od džungli.

Prema Deadlineu, ovaj igrani film trebao bi u produkciju krenuti početkom sljedeće godine s time da je Justin Marks već pri kraju s pisanjem scenarija.

"Ne mogu puno reći, ali projekt bi mogao biti jako zanimljiv i cool. Nadamo se da ćemo vratiti svojevrsni obiteljski brend uz neke mitske elemente. Ovo je moj prvi obiteljski film nakon Vilenjaka , a čini mi se kako će mi iskustvo s akcijskim i vizualnim elementima kod Iron Mana biti od velike koristi ovdje", skromno je izjavio Favreau.



Prisjetimo se, Disney je 1967. godine napravio najpoznatiju adaptaciju ove knjige, istoimeni animirani film Knjiga o džungli, a 1994. godine već smo mogli gledati prvu igranu adaptaciju (Jason Scott Lee kao Mowgli i Lena Headey kao Kitty) koja je uglavnom prošla nezapaženo.

Tko bi mogao utjeloviti glavne likove u novoj igranoj verziji Knjige o džungli još nije poznato, no zbog svog iskustva čini se kako bi Favreau mogao biti dobar izbor za redatelja.


IZVOR