Pocetna » Film


Robert Downey Jr. sa seta "Avengersa" dobio neobičan suvenir




  Ocenite članak: 0
pregleda: 883
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-10-19


Robert Downey Jr. je u šali zaželio masivno slovo A, a Marvel je na opće iznenađenje slovo i poslao


Povodom promoviranja svoga posljednjeg filma The Judge glumac Robert Downey Jr., publici bolje poznati kao Iron Man, u razgovoru s novinarima radija BBC-a iznio je nekoliko urnebesno smiješnih priča.

Kako sam glumac prepričava ni sam nije pomislio da se ono što se dogodilo uopće i može dogoditi, ali ništa nije nemoguće kada si holivudska super zvijezda. Naime, Robert Downey Jr. ima naviku sačuvati poneki suvenir sa setova svih svojih filmova, no i sam se iznenadio kada je dobio ono što je zaželio.

Prema riječima samog glumca prije dva tjedana na vrata mu se pojavilo gigantsko slovo A! Devet metara visoko slovo A došlo je ravno sa seta filma Osvetnici kojeg je snimao 2012. godine.

Glumac je na snimanju posljednjih Osvetnika u Londonu ugledao masivno slovo koje je resilo set, odnosno njegovu zgradu poznatu kao Stark Tower, te očigledno u žaru duhovite inspiracije zaželio slovo u svojem uredu u četvrti Venice u Los Angelesu. Glumac nije ni slutio kako će njegova želja biti uslišena, no ipak masivno slovo A uspješno je preletjelo ocean i sada krasi njegov ured.


IZVOR