Pocetna » Film


Robert Pattinson kreće u potragu za Izgubljenim gradom Z




  Ocenite članak: 0
pregleda: 821
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-08

Slike iz Robert Pattinson kreće u potragu za Izgubljenim gradom Z Slike iz Robert Pattinson kreće u potragu za Izgubljenim gradom Z


Posljednji film redatelja Jamesa Graya, The Immigrant, koji je izašao ove godine te se polako prikazuje u svijetu, nije baš prošao zapaženo, usprkos prisutnosti nekih zvučnih imena u glavnim ulogama, uključujući Jeremyja Rennera, Marion Cotillard i Joaquina Phoenixa.

Možda će sa filmom koji sljedeći ima u pripremi privući malo više pažnje. Barem se čini da bi mogao s obzirom da je za glavnu ulogu u filmu odabran Benedict Cumberbatch, a Empire je objavio kako se Cumberbatchu pridružio i miljenik žena - Robert Pattinson.



The Lost City Of Z, kako je naziv filma, adaptacija je popularne knjige Davida Granna, a uz projekt se bio povezivao i Brad Pitt no čini se da će se eventualno naći u produkciji preko svoje Plan B produkcijske kuće.

Cumberbatch je tek nedavno potpisao za ulogu Percyja Fawcetta, britanskog arheologa koji je 1925. krenuo u istraživanje amazonske prašume. U teškom stadiju malarije, Fawcett je tvrdio kako je otkrio mitski grad imena Izgubljeni grad Z.



Nakon što je to ispričao, naišao je na podsmijeh i optužbe za prijevaru te je u inat svima uzeo svog sina i još jednog pratitelja i vratio se natrag u Amazonu kako bi dokazao kako je u pravu. Nakon toga, svoj trojici istraživača izgubio se svaki trag. Ne zna se još hoće li Pattinson biti jedan od istraživača ili netko tko je posumnjao u Fawcettove tvrdnje.

Gray će film režirati po scenariju koji je sam napravio no još se ni okvirno ne zna kada bi se niti kada bi film mogao početi sa snimanjem.


IZVOR