Pocetna » Film


Robert Pattinson postao je paparazzi




  Ocenite članak: 0
pregleda: 995
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-08-15


U najnovijem filmu 'Life' zvijezda 'Sumraka' glumi novinara koji je postao prijatelj s legendarnim Jamesom Deanom


Svi znaju tko je James Dean.

Kao i sa Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor ili Johnom Wayneom, i oko imena i lika Jamesa Deana stvorila se i postoji neka zagonetna zloglasnost. No postojalo je i vrijeme kada je Dean bio nepoznati glumac, čija zvijezda još nije ni zasjala.

Film Life redatelja Antona Corbijna, koji se danas predstavio prvim trailerom, donosi nam pogled na same početke karijere Jamesa Deana, kojeg utjelovljuje Dane DeHaan.



Film je najviše usmjeren na onaj period kada je Dennis Stock (Robert Pattinson), fotograf časopisa LIFE, vidio njegov potencijal i uspio ga nagovoriti na foto esej o čovjeku koji je, po njegovim riječima, u sebi imao "nešto čudno, nešto vrlo čisto".

Zanimljivo je da se isto govorilo za Roberta Pattinsona kada je osvojio srca diljem svijeta svojim velikim hitom Sumrak 2008. godine. Još od onda Pattinson sa paparazzijima ima odnos ljubavi i mržnje istovremeno, pa je zanimljivo vidjeti ga u ulozi jednog od njih.

Slike koje je Stock napravio za časopis su s vremenom postale najprepoznatljivije slike iz cijele Deanove karijere, posebno kultna slika na kiši na Times Squareu. Kako je do nje došlo saznat ćemo u filmu koji ove jeseni stiže u kina.


IZVOR