Pocetna » Estrada i Tv


Rok muzika stiže na 'Grand' TV?




  Ocenite članak: 1
pregleda: 739
Dodao/la: Gale
datum: 2014-04-29


Saša Popović prošle nedelje pokrenuo je kablovski kanal Narodna televizija Grand, koja svoj program emituje 24 sata dnevno.

Pored uživo programa i kolažnih emisija koje se emituju svakodnevno na ovom kanalu, a koje su vezane za folk muziku, Popović kaže da nije isključeno i da drugi muzički žanrovi dobiju mesto Grandu.

PROČITAJTE: Nema više ‘Granda’ na Pinku!

“Zasad gledamo da programsku šemu stabilizujemo u segmentu gde smo najbolji, a to je svakako estrada i folk muzika. Nakon toga, polako ćemo preći i na pop i rok muziku, kojom ćemo se podjednako ozbiljno baviti kao što to činimo i sa folk melosom. Inače, ja sam rođen u vreme kada su se slušali Elvis Presley, tako da sam naklonjen evergrinu, ali i domaćoj pop i folk muzici”, ispričao je on u nedavnom intervjuu.


IZVOR


0   Spam
zajackod   (2014-04-30 1:28 AM) [Sadrzaj]
To ce biti nesto stvarno zanimljivo...Bas me interesuje sta ce to na "Grand TV"-u biti pustano tj. definisano kao "ROCK"...pogotovo kada je Sasa Popovic /sa svojom izjavom..."ja sam slusao u mladosti...naklonjen sam....bla,bla,bla" kao /.Ajde da vidimo i to "Cudo Nevidjeno" .....  lol .....  rakija rock

0   Spam
Nekodaleko   (2014-04-29 11:42 PM) [Sadrzaj]
Bravo, Odusevljena sam. gj