Pocetna » Sport


Ronaldo u Premalom Dresu Propustio Utakmicu Vijeka




  Ocenite članak: 1
pregleda: 859
Dodao/la: Xardas
datum: 2012-05-19


Za reklamnu kampanju za nadolazeći Euro Nike je okupio sve najbolje fudbalere svijeta, koje vodi Guardiola. Ronaldo je zbog problema s dresom propustio zabavu.

Proizvođač sportske opreme Nike poznat je po originalnim i duhovitim reklama, a ovoga puta nadmašili su sami sebe. Kao najavu za nadolazeće Evropsko prvenstvo, Nike je pokrenuo reklamnu kampanju u kojoj su učestvovali gotovo svi najbolji fudbaleri svijeta.

U videu se pojavljuju Cristiano Ronaldo, Franck Ribery, Chicharito, Neymar i mnogi drugi, a jedino koga nema su Wayne Rooney i Leo Messi, koji imaju potpisani ugovor s Adidasom.

Radnja reklame pod imenom "My Time is Now" (Sad je moje vrijeme), vrti se oko fudbalske utakmice na kojoj žele učestvovati svi najbolji igrači svijeta. U stampedu prema terenu, u jednom trenutku se nalazi stotine fudbalera, a posebno su šaljive scene kad igrači Barcelone u odijelima prekidaju svečanu večeru kako bi i oni zaigrali.

Dok igrači naganjaju loptu s tribine svaki potez prati Pep Guardiola, a najsmješniji dio dolazi na kraju kad Cristiano Ronaldo izlazi iz tunela u premalom dresu u trenutku kad je propustio svu zabavu.

U reklami se pojavljuje i košarkaš Miami Heata LeBron James.