Pocetna » Sport


Rossi i Lorenzo, ubitačna kombinacija




  Ocenite članak: 1
pregleda: 731
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-11-13


Rossi se vraća u tim sa kojim je osvojio svoje četiri titule u kraljevskoj klasi, nakon dvije sezone bez pobjede sa Ducatijem.

Ipak je danas u jutarnjim satima loše vrijeme u Valenciji prisililo povratnika u tim da se vrati u boks nakon dva kruga sa osvajačem ovogodišnje titule, Yamahom 1000cc M1.

Testiranja u Valenciji traju do sutra veče, ali Yamaha bi se drugog dana mogla preseliti u Aragon.


-1   Spam
zajackod   (2013-05-07 11:12 AM) [Sadrzaj]
Odlicna stranica o MOTO-SPORTU...Valentino Rossi je trenutni favorit za mene ,iako neznam zasto nemenja DUCATI za HONDU-REPSOL ili YAMAHU,oba motora su prilicno brza i imaju vise konjskih snaga u sebi,ali Rossi to bez problema resava slabijim DUCATIEM,tako da je njegov talenat ocigledan i uvek je zanimljivo gledati br.46 na stazi...trke mi jedno vreme nisu bile interesantne tj. posle odlaska Kevina Schwantza ,koji je ili padao u krivinama ili pobedjivao ,dok se na kraju nije casno sa titulom sampiona i svojim brojem /42-mislim/ nije povukao iz takmicenja "viteza na dva tocka"...!!!Ali sada je sve ponovo na starom ,pored mladog Rosia ,bice uvek dobrih i kvalitetnih dvoboja ,a DUCATI valjds MORA da vozi zbog svog tima i sponzora ili ko zna cega vec...!!!Mada tu je i Hayden koga sam pratio po trkama u Americi i jednostavno me je cudilo,kako on jos ne vozi u kraljevskoj klasi + jos mozda 2 jahaca koji trke uvek i cine toliko zanimljivim ... !!!P.S.:Fale vam MOTO-CROS,DIRT-BIKE sampionati,itd.,ali valjda ce biti i tih izvestaja ... !!!  B)