Pocetna » Film


Ryan Gosling i Russell Crowe u filmu "The Nice Guys"




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1126
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-09-04


Poznati holivudski glumci se udružuju u noir filmu redatelja "Iron Mana 3" koji stiže na ljeto 2016.


17. lipnja 2016. u kina dolazi novi noir film Warner Bros- a The Nice Guys, u kojem će glavne uloge tumačiti Ryan Gosling i Russell Crowe.

Shane Black (Iron Man 3) će režirati film, a Joel Silver producirati. Ken Kao iz Waypoint Entertainmenta, Hal Sadoff i Michael Malone su izvršni producenti, a Black je ko-scenarist sa Anthonyjem Bagarozzijem.

Radnja filma je smještena u L.A. 1970-ih, kad privatni detektiv, liječeni alkoholičar Holland March (Gosling) i Jackson Healy (Crowe) surađuju kako bi riješili slučaj nestale djevojke i naizgled nepovezanog samoubojstva zvijezde porno filmova. Tijekom svog istraživanja, otkriju šokantnu urotu koja seže do najviših krugova vlasti.

"Otkako smo snimili Kiss Kiss Bang Bang bio sam nestrpljiv u vezi ponovnog rada sa Shaneom, i mislim da smo s ovim filmom uspjeli", izjavio je Silver za Variety. "To je sjajan scenarij napisan u Shanovoj maniri velikog filmskog glasa. S Russellom i Ryanom na brodu, znam da krećemo u jednu divnu vožnju. "

Goslinga smo gledali prošle godine u filmovima Gangsterski odred, Grijesi očeva i Only God Forgives, a ostvario je i svoj redateljski debi u filmu Lost River.

Crowe je zadnji put glumio u filmu Noa, a njegov ​​redateljski debi, povijesna drama The Water Diviner je trenutno u post-produkciji.


IZVOR