Pocetna » Zanimljivosti


Sada beskućnik, nekada sa Santanom u bendu!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 798
Dodao/la: Gale
datum: 2013-12-23


Četiri decenije nakon što ih je život razdvojio, jednog bacio među zvezde, a drugog na ulicu, Karlos Santana i nekadašnji bubnjar njegovog benda Markus Maloun ponovo su se sreli.

Legendarni gitarista Karlos Santana i nekadašnji bubnjar njegovog benda Markus Maloun sreli su se posle više od četiri decenije u Kaliforniji, gde je Maloun živeo na ulici!

Emotivni susret omogućio je lokalni novinar Stanli Roberts, koji je nekadašnjeg bubnjara slučajno otkrio početkom meseca.



Bradati, zapušteni čovek u prevelikoj crvenoj jakni, koji je kopao po đubretu, pohvalio se Robertsu da je jednom pronašao 800 dolara u bačenim pantalonama i razgovor je počeo.

Maloun je ubrzo novinaru ispričao životnu priču: nekada je bio kompozitor i svirao je sa velikim Karlosom Santanom.

Ispostavilo se da je govorio istinu. Bend je napustio nakon što je osuđen i poslat u zatvor. Kao bivši zatvorenik nije mogao da pronađe posao pa se našao na ulici.

Santanina muzička karijera išla je uzlaznom putanjom do zvezda, a njegov bend je ušao i u Kuću slavnih rokenrola.

Nakon što je emitovana emisija sa Robertsom, Santana je otputovao u Okland kako bi pronašao svog nekadašnjeg bubnjara. Nije mogao da ga pronađe pa je zatražio pomoć od novinara.

Ponovni susret vidno šokiranog Malouna i Santane zabeležile su i kamere.

„Ne znaš koliko sam se molio da te ponovo vidim“, rekao je beskućnik.

Santana ga je čvrsto zagrlio i rekao da se oseća počastvovanim što je ponovo u njegovom prisustvu.

Nije poznato kako će čuveni gitarista pomoći starom prijatelju, ali sudeći prema naporu koji je uložio da se sretnu, nema sumnje da to želi.


IZVOR