Pocetna » Zanimljivosti


Sada beskućnik, nekada sa Santanom u bendu!
  Ocenite članak: 0
pregleda: 332
Dodao/la: Gale
datum: 2013-12-23


Četiri decenije nakon što ih je život razdvojio, jednog bacio među zvezde, a drugog na ulicu, Karlos Santana i nekadašnji bubnjar njegovog benda Markus Maloun ponovo su se sreli.

Legendarni gitarista Karlos Santana i nekadašnji bubnjar njegovog benda Markus Maloun sreli su se posle više od četiri decenije u Kaliforniji, gde je Maloun živeo na ulici!

Emotivni susret omogućio je lokalni novinar Stanli Roberts, koji je nekadašnjeg bubnjara slučajno otkrio početkom meseca.Bradati, zapušteni čovek u prevelikoj crvenoj jakni, koji je kopao po đubretu, pohvalio se Robertsu da je jednom pronašao 800 dolara u bačenim pantalonama i razgovor je počeo.

Maloun je ubrzo novinaru ispričao životnu priču: nekada je bio kompozitor i svirao je sa velikim Karlosom Santanom.

Ispostavilo se da je govorio istinu. Bend je napustio nakon što je osuđen i poslat u zatvor. Kao bivši zatvorenik nije mogao da pronađe posao pa se našao na ulici.

Santanina muzička karijera išla je uzlaznom putanjom do zvezda, a njegov bend je ušao i u Kuću slavnih rokenrola.

Nakon što je emitovana emisija sa Robertsom, Santana je otputovao u Okland kako bi pronašao svog nekadašnjeg bubnjara. Nije mogao da ga pronađe pa je zatražio pomoć od novinara.

Ponovni susret vidno šokiranog Malouna i Santane zabeležile su i kamere.

„Ne znaš koliko sam se molio da te ponovo vidim“, rekao je beskućnik.

Santana ga je čvrsto zagrlio i rekao da se oseća počastvovanim što je ponovo u njegovom prisustvu.

Nije poznato kako će čuveni gitarista pomoći starom prijatelju, ali sudeći prema naporu koji je uložio da se sretnu, nema sumnje da to želi.


IZVORSamo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|