Pocetna » Film


Samuel L. Jackson u još jednoj adaptaciji romana Stephena Kinga




  Ocenite članak: 1
pregleda: 889
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-06

Slike iz Samuel L. Jackson u još jednoj adaptaciji romana Stephena Kinga


Samuel L. Jackson i John Cusack će prema svemu sudeći ostvariti drugu suradnju na jednom od romana Stephena Kinga nakon horora 1408, prenosi Variety.

Kingova priča iz 2006. godine prati umjetnika Claytona Riddella (Cusack) koji se svim silama trudi pronaći svog sina nakon tajanstvenog signala zvan 'The Pulse' koji je poslan putem globalne mobilne mreže i koji pretvara ljude u nasilne i nepromišljene stvorove. Jackson bi trebao glumiti Toma McCourta koji se s Alice Maxwell pridružuje Riddellu u potrazi za sinom i naravno, bježanju od modernih 'zombija'.



Roman je dobio uglavnom pozitivne kritike, a adaptacija je u planu još od 2006. godine kad je knjiga izdana, no projekt je naišao na probleme zbog neprestanih odgađanja te odustajanja planiranog redatelja Elija Rotha (Hostel, Koliba straha).

Redateljsku palicu preuzeo je Tod 'Kip' Williams (Paranormalno 2), a scenarij su već dovršili King i Adam Alleca (Posljednja kuća nalijevo). Cusack se uz projekt veže već više od godinu dana, a ovih dana film bi konačno trebao dobiti i svoje ulagače.

Film Cell sa snimanjem počinje u siječnju, a datum početka prikazivanja još nije poznat.


IZVOR



0   Spam
zajackod   (2018-12-03 4:07 PM) [Sadrzaj]
Sjajan film ... Vredi ga odgledati ... !!!