Pocetna » Zdravlje


Savršena šminka za ljubljenje




  Ocenite članak: 0
pregleda: 901
Dodao/la: Impi
datum: 2012-02-18


Želite da osvojite tajnu simpatiju ili iznenadite dečka svojim novim seksi izgledom. Vatreni crveni ruž u boji ljubavi čini se idealnim, ali samo ako se ne nameravate ljubiti. Kako bi mogla da uživaš, a da pri tom izgledaš besprekorno, donosimo savete koji će ti pomoći da izbegneš tragove pudera na njegovoj majici i mrlje od ruža na čašama vina.
Momci ne vole tragove pudera na njegovoj majici
 
Pogled zavodnice

Seksi look počinje sa naglašenim očima, pa izaberi boje koje ti najbolje pristaju i kreni sa šminkanjem. Nanesi svetlucavu senku smeđe boje na kapke. Ako imaš svetlu put odaberi hladnije nijanse, a ako imaš tamniju put, toplije.

 

Crnom ili tamno smeđom olovkom povuci liniju uz donji deo oka. Ajlajner nanesi na gornji kapak tik uz rub trepavica i napravi malu "kvačicu" prema gore. Nanesi sloj maskare na gornje i na donje trepavice, a možeš upotrebiti i veštačke kako bi bolje istakla pogled. Za dodatni efekt, nanesi malo ajlajnera sa šljokicama. Devojke svetlih očiju mogu svoj pogled istaći senkama poput zelenih, tirkiznih i plavih, a tamnooke devojke dubokim ljubičastim i tamnozelenim nijansama.

 

Zagrljaji bez brige

Ako već moraš naneti podlogu, nanesi kremu u boji: ona će se brzo upiti u kožu, a neće ostavljati tragove po tvojoj, ali ni njegovoj odeći, pa ćeš se moći grliti i naslanjati na njega bez straha da će tvoj make up ostati na njegovom ramenu. Na obraze nanesi malo sedefastog rumenila, najbolje u romantičnoj ružičastoj ili boji breskve.

 
Usne poput slatkiša

Usne moraju biti stvorene za poljupce. Dakle, zaboravi na jake ruževe, koji možda super izgledaju, ali odbijaju momke jer nijedan od njih ne želi izgledati kao klovn posle ljubljenja. S obzirom na to da si naglasila oči, usta ostavi prirodna. Preporučujemo da na usne naneseš labelo ili balzam za usne s okusom nekog sočnog voća ili vanile. Tvoje usne mirisaće poput slatkiša, a poljupci će biti opušteni bez straha od neugodnih tragova.