Pocetna » Film


Scarlett Johansson i Lupita Nyong'o u filmu 'Knjiga o džungli'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 758
Dodao/la: Gale
datum: 2014-04-25

Slike iz Scarlett Johansson i Lupita Nyong'o u filmu 'Knjiga o džungli'


Čini se da Disneyeva adaptacija Knjige o džungli u režiji Jona Favreaua dobro napreduje. Scenarij za film potpisuje Justin Marks, a datum izlaska predviđen je za 9. listopad 2015. godine. The Hollywood Reporter prenosi kako se čak dvije glumice nalaze u pregovorima za uloge u filmu.

Scarlett Johansson i Lupita Nyong'o dobile su ponudu za pridruživanje glumačkoj ekipi koju za sada čini Idris Elba. Film je zamišljen kao hibrid između stvarnih snimki i kompjuterske animacije. Nyong'o, koja je svoju prvu veću ulogu ostvarila u filmu 12 godina ropstva te za istu osvojila prestižnu nagradu Oscar, u posljednjoj je fazi pregovora za ulogu Rakche, majke vučice koja posvoji Mowglija.



Pregovori s Johansson su tek u početnoj fazi. Nju žele za ulogu Kaa, pitona koji druge životinje prvo hipnotizira zatim pojede. Kaa je drugi zlikovac u filmu - prvi je Shere Khan, tigar ljudožder kojem će glas posuditi Idris Elba. Još nije odlučeno tko će preuzeti ulogu Mowglija.

No Disneyeva verzija Knjige o džungli nije jedina koja je trenutno u nastajanju - Warner Bros sprema svoju vlastitu verziju te je Andy Serkis već angažiran za pisanje scenarija. Za sada nije poznato kada bi se Warner Brosov trebao naći u kinima.


IZVOR